El mar al que se hunde - Vitale, Claudio (Revista Vórtex, 2019)
[Nota do editor: partitura da obra "El mar al que se hunde" de CLaudio Vitale, para oboé, clarinete baixo em Sib, violino, viola, violoncelo e piano].